Cannelonia va estar present al fòrum gastronòmic de Girona els passats dies 19-20-21 de Novembre. L’èxit de públic de la fira va ser total, les dades finals que s’han fet publiques amb més de 25.000 visitants fan que aquesta ja sigui una visita obligada per tots els professionals del sector de la restauració.

Per la nostra part, la gran afluència de públic que va visitar el nostre estand, va quedar gratament sorpresa per les nostres novetats de temporada: canelons de nadal, canelons de calçots i croquetes de calçots i de nadal. Així com de la gran diferenciació dels nostres productes respecte la competència.

A més, la col·laboració amb l’empresa Qualityfry, fabricants de fregidores automàtiques sense fums, va fer que es donessin a degustar més de 100kg entre canelons i croquetes al llargs dels tres dies de l’esdeveniment.

Agrair a tot el nostre equip que va fer possible aquest èxit, menció especial al Sebas (el carnòleg) una persona entusiasta, treballadora, amigable que va fer participar d’allò més als nostres visitants.  Seguiu-lo a instagram #sebas.carnoleg un crack.

Esperem tornar-hi l’any vinent, i mostrar-nos com el una empresa lligada a la gastronomia de qualitat i a la innovació.