Nosaltres

La nostra filosofia.

Canneloniaproductes innovadors amb unes arrels ben tradicionals. Els exemples són Canelons, croquetes, lasanyes, pasta fresca, creps, productes sense gluten… Els nostres més de 25 anys d’experiència en el món de la hosteleria ens han portat a oferir plats molt innovadors i de la millor qualitat. Donar forma a l’evolució del que preparàven amb amor les nostres àvies.

Uns productes que no deixen indiferents. Una festa gastronòmica a la taula de casa o dels millors restaurants.

La millor matèria primera, una elaboració artesana i un equip convençut del què fa. El resultat  un menjar sa, bo i de qualitat que no deixa indiferent. 

  • "Cannelonia neix per oferir uns productes innovadors amb unes arrels ben tradicionals. Donar forma a l'evolució del que preparaven amb amor les nostres àvies. Estic orgullosa dels nostres productes i de la nostra manera de treballar”.    

    Imma Cunill - Responsable Cannelonia Grup SL
Matèria primera

Cada dia rebem matèria primera dels nostres col·laboradors (carn de porc, vedella, verdures o llet fresca) per elaborar els productes del dia

Natural

No utilitzem ni col·lorant, ni conservant ni aditius. Tenim clar que els nostres productes són bons, sans i de qualitat, i per tot això no cal afegir res més sinò millors matèries primeres per obtenir major sabor i qualitat.

Artesans

Treballem com ho feien les nostres àvies. Processos artesans tenen a veure amb les mans, aquelles que ens permeten treballar amb cura i mimar el que fem

Productes de proximitat

Cannelonia anomena els seus proveïdors col·laboradors, perquè ens cuiden, ens mimen per tal de poder elaborar productes de qualitat.

Amb molts dels nostres col·laboradors, són proveïdors i clients alhora, perquè volem teixir complicitats entre nosaltres.

Cada dia rebem matèria primera dels nostres col·laboradors (carn de porc, vedella, verdures o llet fresca) per elaborar els productes del dia