La quarta edició de la Nit i el Comerç de Vilanova i la Geltrú va servir de marc per a presentar Hola Vilanova, projecte dut a terme per Viu Comerç, Estació Nàutica, Gremi d’Hostaleria i Menja’t Vilanova. Es tracta d’una nova eina de promoció de ciutat i de fidelització de clients que consisteix en una targeta, una web i una aplicació per a dispositius mòbils, que permet desenvolupar la ciutat de manera global com a destinació turística. Aqueta eina de promoció i fidelització permetrà als vilanovins i vilanovines, al turista, o al visitant ocasional, poder gaudir de tota l’oferta de la ciutat i a través d’ella podran acumular punts de qualsevol establiment adherit ja sigui comercial, de restauració, de serveis o cultural, i intercanviar-los de manera global a la ciutat. A més, l’aplicació permetrà planificar el viatge i l’estada a Vilanova. Els treballs de desenvolupament de Hola Vilanova ja està molt avançats i es presentarà en la campanya de Nadal.

El restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú va acollir més de 150 persones en l’edició més multitudinària de la Nit del Turisme i Comerç. També va venir marcada per la nombrosa representació institucional que va estar encapçalada pel conseller en funcions d’Empresa i Ocupació del govern de Catalunya, Felip Puig; per Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep María Recasens; el Director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa; el diputat de CiU a les Corts Generals, Carles Campuzano; i la subdirectora general de Comerç Montserrat Gallardo. La Delegació vilanovina va estar encapçalada per l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Neus Lloveras, el regidor de Promoció Econòmica i Projecció Exterior, Gerard Figueras, el primer tinent d’alcalde i portaveu del govern, Juan Luis Ruiz; el president del Gremi d’Hostaleria, Jaume Martí; el president de Menja’t Vilanova, Carlos Alcover; la presidenta de Viu Comerç, Montserrat Andreu; el president de l’Estació Nàutica, Carlos Díaz; i el secretari general de l’ADEPG , Isidre Also.

Al final del sopar de la IV Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú, es va fer el lliurament de diferents diplomes i premis de reconeixement a les tasques de les empreses turístiques o comercials. Quan a la Innovació els finalistes van ser Gelats Llorents i Be Happy mentre que el premi se’l va endur a Cannelonia. El premi a la Trajectòria va ser per a Roc Roi, amb la Joieria Maestre i el Restaurant Can Gatell com a finalistes. El premi a la Comunicació va anar a parar a Aqua Sports Club, amb nominacions per al restaurant Pepa Jaleo i el Portal d’en Roc. El premi a la Promoció de la ciutat el va recollir la Pastisseria Blanch amb La Daurada Beach Club i el restaurant La Farmàcia com a finalistes. La menció especial de la Nit va anar a parar a mans del Càmping Vilanova Park pels seus més de 30 anys de trajectòria a la ciutat.

font: Gremi d’Hosteleria de Vilanova i la Geltrú

 

eix-la-quarta-nit-de-turisme-i-comerc-al-restaurant-marejol-66880 eix-la-quarta-nit-de-turisme-i-comerc-al-restaurant-marejol-66886 diploma premi innovació IV nit del turisme

IV Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú