Amb el nadal a la cantonada segur que estàs pensant que preparar per sorprendre a taula. Aquest any des de Cannelonia volem aportar el nostre granet de sorra per seduir als convidats més exigents. Tant a nivell particular com professional. Propostes gastronòmiques innovadores de gran qualitat i molt fàcils de preparar i per tots els gustos.

A més de la nostra gamma de productes, aquestes dates incorporem dues suculentes novetats perquè per disfrutar de la cuina en tota la seva dimensió. Incloïm al nostre repertori Canelons de Pollastre farcit de prunes, pinyons i orellanes i Unes croquetes de foie i ceps.

  • Canelons de pollastre farcit amb prunes, orellanes i pinyons

novetats_nadal_2016_canelonsfarcit-13

Els canelons de pollastre farcit, ben cuit sencer i farcit amb prunes, orellanes i pinyons són un exemple de sabor per aquestes dates. Un sabor característic que combina perfectament amb la pasta fresca del nostre caneló. Recomanable amb una salsa beixamel de bolets o de foie.

  • Croquetes de foie i ceps

novetats_nadal_2016_canelonsfarcit-14

Unes croquetes excepcionals plenes de sabor, en format arrodonit i arrebossades amb panko i sèsam negre, per obtenir una queixalada ben cruixent. Un aperitiu ideal per començar un gran àpat.

Aquests són alguns dels suggeriments pel teu menú de nadal. Però no oblidis la nostra carta habitual.

Bon profit!