Nosaltres

La nostra filosofia.

Canneloniaproductes innovadors amb unes arrels ben tradicionals. Els exemples són Canelons, croquetes, lasanyes, pasta fresca, creps, productes sense gluten… Més 25 anys d’experiència en el món de l’hosteleria ens han portat a oferir plats molt innovadors i de la millor qualitat. Una modernització del que preparàven amb amor les nostres àvies.

Uns productes que no deixen indiferents. Una festa gastronòmica a la taula de casa o dels millors restaurants.

La millor matèria primera, una elaboració artesana i un equip convençut del què fa. El resultat  un menjar bo, sa i de qualitat que no deixa indiferent. 

“Cannelonia neix per oferir productes innovadors amb unes arrels ben tradicionals. Creem a partir de les receptes de les nostres àvies. Estic orgullosa dels nostres productes i de la nostra manera de treballar”.

IMMA CUNILL – FUNDADORA I ÀNIMA DE L’EMPRESA
Matèria primera

Dirariament rebem matèria primera dels nostres col·laboradors (carn de porc, vedella, verdures o llet fresca) per elaborar els nostres productes amb ingredients frescos cada dia.

Natural

No utilitzem ni col·lorants, ni conservants, ni aditius. Tenim clar que els nostres productes són bons, sans i de qualitat, i per tot això no cal afegir-hi res més.

Artesans

Treballem com ho feien les nostres àvies. Processos artesanals manuals que ens permeten treballar amb cura i passió en tot el que fem.

Productes de proximitat

Els nostres proveïdors son col·laboradors, perquè ens cuiden i ens ajuden a elaborar productes de qualitat.

Molts col·laboradors, són proveïdors i clients alhora, perquè volem teixir complicitats entre nosaltres.