CONTACTA AMB NOSALTRES

Trobaràs els nostres productes a les nostres botigues, en les millors botigues gourmet i en els millors locals de restauració més innovadors i de gran qualitat.

Avgda. Montilivi, 5
17003 Girona
Tel: +34 972 207 321

  ACCEPTO ELS TERMES I CONDICIONS D'ÚS.

  FAQ

  Domicili
  • DISPOSEU D'ENTREGA A DOMICILI A TOTES LES BOTIGUES?

   Actualment el nostres servei a domicili arriba a Barcelona i Girona (ciutat i rodalies). I algun altre localitat propera.

  • EXISTEIX UN IMPORT MÍNIM PER FER UNA COMANDA A DOMICILI?

   SI, a partir de 30€. Però s’ha de tenir en compte que el preu del transport són 8.95€.

  • QUANT TEMPS TINC QUE ESPERAR PER REBRE LA MEVA COMANDA?

   El temps d’entrega és de 24h/48h segons disponibilitat del servei i rutes.

  • QUE PASA SI LA MEVA COMANDA NO ÉS CORRECTE O ES TROBA EN BONES CONDICIONS?

   Primer de tot això no hauria de succeir. Totes les nostres comandes porten el nostre segell de confiança i qualitat. En tot cas, si et trobes amb qualsevol incidència al rebre la teva comanda, si us plau, contacta amb nosaltres el més aviat possible  amb l’establiment que d’on has rebut la comanda en horari d’obertura o escriu-nos a l’apartat de CONTACTE de la nostra web, seleccionant la categoria “Incidència comanda a domicili” i ens posarem en contacte en un període de 48h.

  Recollida
  • PERQUÈ TINC QUE DEIXAR EL MEU TELÈFON AL FER UNA COMANDA?

   Demanem que indiquis el teu telèfon i el e-mail perquè en cas que tinguem alguna incidència durant la preparació o enviament puguem contar amb tu lo abans possible.

  • HI HA ALGUN IMPORT MÍNIM PER UNA COMANDA?

   La comanda mínima és de 30€.

  • HI HA ALGUN IMPORT MÍNIM PER UNA COMANDA?

   Si, la comanda mínima és de 30€.

  • QUAN PUC REALITZAR UNA COMANDA?

   A la botiga.

   Via web: Podràs realitzar una comanda per emportar a través de la nostra web les 24h del dia, i la pots recollir a partir de del dia següent. Sempre dins l’horari d’obertura de la botiga.

   Tinguis en compte que no tots els horaris són iguals, et demanem que consultis aquesta informació abans de començar la compra a l’apartat de botigues.

  • QUANT DE TEMPS TINC QUE ESPERAR PER RECOLLIR UNA COMANDA?

   Podràs recollir una comanda a l’hora que ens indiquis. Però necessitem 60 minuts per processar la informació i preparar-la.

   Tingues present que aquest temps pot variar en funció de l’afluència de gent a les botigues.

  • QUÈ TINC QUE FER SI NO TENEN CONSTÀNCIA DE LA MEVA COMANDA AL ARRIVAR A LA BOTIGA?

   La primera cosa que recomanem es que revisis la confirmació de la comanda al teu correu per veure si totes les dades són correctes.

   Si les dades són correctes, et demanem que mostris la informació al personal de la botiga perquè consulti que pot haver passat i et garantim que una vegada resolta la incidència es prepararà la comanda al moment.

   Si les dades no són correctes el nostre personal de la botiga t’indicarà com procedir i solucionar la incidència.

  • COM PUC PAGAR UNA COMANDA? ¿ÉS SEGUR?

   Disposem de dos mitjans de pagament:

   1 – Pots pagar la teva comanda introduint les dades de la teva targeta Visa, Mastercard o Maestro. En aquest cas disposem d’una passarel·la de pagament segura i encriptada.

   2 – Pots realitzar el pagament mitjançant la plataforma PayPal, un sistema independent de processament de pagaments que s’ofereix com alternativa. PayPal accepta un ampli ventall de sistemes de pagament: targetes de crèdit (Visa, Mastercard, American Express y Diners Club) i també accepta targetes de dèbit i xecs. Tingues present que no es necessari que disposis d’un compte de Paypal per poder efectuar el pagament a través de paypal.

   Aquests sistemes estaran actius sempre que el nostre proveïdor de serveis els oefreixi.

  • PUC ANULAR O MODIFICAR UNA COMANDA EN CURS?

   Una vegada hagis formalitzat el pagament no es podrà modificar o anular. Si això succeeix et recomanem que contactis amb nosaltres al telèfon 972 207 321 de Dilluns a Divendres de 9.30h a 16.00h o escriu-nos a l’apartat CONTACTE de la nostra web indicant el motiu ‘incidència comanda per recollir’ i et contestarem en un termini màxim de 48h.

  Contactar
  • COM PUC CONTACTAR AMB CANNELONIA?

   Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb les nostres botigues en el seu horari habitual o bé escriure’ns en l’apartat CONTACTE de la nostra pàgina web indicant el motiu “consulta”, i et contestarem en un termini de 48h.

  • HISTÒRIA DE CANNELONIA

   CANNELONIA obre la seva primera botiga a Girona el gener de 2011 com un concepte  de menjar diferent  i de qualitat, especialitzat en productes molt tradicionals com canelons i croquetes, elaborats per nosaltres mateixos amb la màxima dedicació i respecte per la tradició.

   Un nou concepte de botiga d’alimentació especialitzada diferent a la oferta actual amb una mentalitat molt clara: Un menjar bo, sa i natural.

  • M'AGRADARIA TREBALLAR A CANNELONIA

   Si desitges unir-te al equip CANNELONIA envian’s el teu CV a rrhh@cannelonia.com i si tenim alguna vacant que encaixi amb el teu perfil ens posarem en contacte amb tu.

  • COM PUC CONTACTAR AMB EL DEPARTAMENT D'EXPANSIÓ?

   Estem preparant un apartat de franquícies a la nostra web però de moment ens pots escriu-nos a l’apartat de CONTACTE de la nostra web, indicant el motiu “expansió” i ens posarem en contacte en un període de 48h.

  • COM PUC EXPLICAR LA MEVA EXPERIÈNCIA?

   Estem encantats d’escoltar-te perquè per nosaltres es molt important que us ha agradat i que no. Pots escriure’ns a l’apartat de CONTACTE de la nostra web, indicant el motiu “experiència” o bé mitjançant un correu electrònic a shop@cannelonia.com

  • COM US PUC SEGUIR A LES XARXES SOCIALS?

   Treiem el cap a la majoria de xarxes socials, segueix-nos a:

   Facebook: https://www.facebook.com/cannelonia

   Twitter: https://twitter.com/cannelonia/

   Instagram: http://instagram.com/fansdecannelonia/

  • ALTA/BAIXA NEWSLETTER?

   Si vols donar-te d’alta, clika aquí

   Si vols donar-te de baixa, clika aquí

  • ALGUN SUGGERIMENT?

   Si vols ens pots fer arribar els teus comentaris utilitzant ‘apartat de CONTACTE de la nostra web, indicant el motiu “experiència.”. Estem encantats en sentir tot allò que ens faci millorar.

  • COM UTLITZAR UN CODI PROMOCIONAL?

   Una vegada a la botiga online, just abans de realitzar el pagament, apareix una opció per introduir un codi promocional. Només s’ha d’introduir i automàticament s’aplicarà a la compra.

  • ACCEPTEU TICKET RESTAURANT?

   No, no acceptem tiquets de restaurant.

  • ELS PREUS DE LA WEB I LES BOTIGUES SÓN IGUALS?

   Si, però hi pot haver petites discrepàncies puntuals en productes de temporada.

  Els nostres productes
  • ELS NOSTRES PRODUCTES SÓN SANS I NATURALS?

   Tots els nostres productes han sigut elaborats utilitzant productes naturals sense colorants ni conservants afegits. Seguint tots els processos de qualitat per conservar tot el sabor i la qualitat. Podeu consultar els valors nutricionals en les fitxes de cada producte de la nostra web.

  • D'ON PROVENEN LES NOSTRES MATÈRIES PRIMERES?

   Treballem amb col·laboradors locals que ens serveixen diàriament el producte més fresc i alhora ens garanteixen la procedència de les carns i els peixos per exemple.

  • GLUTEN?

   En aquests moments CANNELONIA ofereix productes sense gluten, permanentment analitzats per un laboratori extern, per garantir que no hi ha cap mena de traça de gluten, apte per a celíacs.

  • COM PUC SABER EL NOMBRE DE CALORIES DE CADA PRODUCTE?

   En la nostra fitxa de producte properament trobaràs la taula de valors nutricionals i calories.