Avinguda Montilivi, 5 Girona 17003   972207321

Oportunitat a tot Catunya

Cannelonia és un projecte molt jove que es va iniciar l’any 2010 a Girona portat a terme per l’emprenedora Gironina Imma Cunill, incansable en la cerca d’oprtunitats i solucions, amb una àmplia experiència en el sector de la restauració i la distribució alimentaria.

Per tal d’introduir un producte amb valors en el mercat, tots els productes elaborats són elaborats de forma 100% artesanal i 100% naturals, per tal d’oferir un producte de confiança i de la màxima qualitat, creiem que la formula de franquícies n’és la ideal.

Busquem gent amb empenta, que es faci responsable del seu negoci i vegi recompensat el seu esforç. Nosaltres recolzem aquesta gent, formant-los, acompanyamt-los en tot moment i compartint les alegries i els maldecaps com si aquestes botigues focin nostres.

Amb 1 any i mig de vida d’aquest format Cannelonia compta amb 4 botigues i 1 corner, i actualment estem ampliant la familia.

Si desitges més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari o al e-mail  cannelonia@cannelonia.com 

la foto 1

Condicions per obrir una botiga Cannelonia

  • Capacitat d’inversió: des de 36.000€ segons dimensions del local. Cànon d’adhesió inclòs.
  • Sense royalties
  • Cànon de publicitat del 3% sobre ventes totals
  • Zona d’exclusivitat
  • Inversió global: 700€/m2
  • Retorn estimat en 3 anys
  • Població mínima de 25.000 habitantes o áreas molt concorregudes

Formulari

El vostre nom (obligatori)

Població (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre telèfon (obligatori)

Disposa de local?
SiNo

Preferència de ciutat

Experiència en el sector?
SiNo

Perquè està interessat en obrir una franquícia Cannelonia?

Accepto la politica de privacitat

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

 
En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que, en el cas que vostè com a usuari del lloc web i/o com a client de la nostre decidís voluntàriament facilitar a CANNELONIA GRUP S.L. dades de caràcter personal amb la finalitat de complir amb la relació comercial o rebre més informació sobre els productes, així com per resoldre els dubtes o consultes que ens formuli en cada moment, Cannelonia podrà incorporar aquestes dades als seus fitxers comercials amb la finalitat de poder fer efectiva la seva sol·licitud i informar de forma periòdica dels nostres productes i serveis. En aquest sentit, Cannelonia entén que, ja que és vostè qui ens facilitaria les seves dades personals per a les finalitats exposades, ens autoritza expressament a que es realitzi el tipus de tractament de la seva informació i en cap cas es cedirà a tercers. Al facilitar les seves dades personals i acceptar aquestes condicions legals està vosté atorgant el seu consentiment que Cannelonia li enviï periòdicament informació sobre els nostres productes i serveis.

 

Finalment, Cannelonia l'informa que vostè podrà exercir en tot moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que preveu la Llei Orgànica de Protecció de Dades i la normativa que la desenvolupa, dirigint-se per escrit a l'adreça de l'avinguda Montilivi, 42 de Girona (Girona) adjuntant copia del seu D.N.I. o document identificatiu equivalent o bé, si disposa de D.N.I. Electrònic, a l'adreça de correu electrònic cannelonia@cannelonia.com mitjançant comunicació signada amb aquell no essent en aquest cas necessari adjuntar copia de la documentació identificativa.

 

CANNELONIA GRUP SL
Avinguda montilivi, 42
17003, Girona
Girona- España

 

Tel. 972 207 321
cannelonia@cannelonia.com