Avinguda Montilivi, 5 Girona 17003   972207321

Qui som

Cannelonia som una empresa familiar de Girona (Gironès) que, des de l’any 2010, innovem en l’elaboració de productes tradicionals artesans com canelonscroqueteslasanyespasta fresca.

Fidels a la nostra filosofia de potenciar els sabors i textures tradicionals, hem conservat els processos artesans d’elaboració que ens permeten mantenir l’originalitat dels productes tradicionals fets a casa.

Apostem per la creativitat i la innovació, tan en el desenvolupament de nous productes com en la implantació de tècniques naturals d’envasat i conservació dels productes artesans cannelonia.

Filosofia

Tenim un filosofia clara, que mou la nostra forma de treballar: volem un menjar sa, bo i de qualitat.

Això ens ha portat a treballar amb productes naturals i de proximitat, a casa nostra tots els ingredients són comprats frescos i elaborats al moment. Busquem formules per treballar amb productes de mercat i de temporada.

Treballant amb elements tant clàssics com els canelons, la nostra fita és la innovació i la tradició alhora, per aconseguir un producte millor, una nova manera d’entendre els nostres clàssics de la cuina. Les més de 10 varietats de canelons que s’elaboren pretenen donar un pas endavant en la nostra cuina tradicional catalana.

Estem orgullosos del què fem, d’aconseguir que un plat de festa pugui estar en el nostre dia a dia a taula. La nostra intenció seria, i per això treballem, divulgar la nostra forma d’entendre la cuina, perquè cada àpat sigui una festa.

Perquè no treballem sols, perquè som una marca de confiança, perquè oferim productes de qualitat, el nostre èxit també ho és dels que treballen amb nosaltres. Els nostres proveïdors són  seriosos, honestos i rigorosos amb la qualitat del producte que ens venen. Però el més important és la confiança mútua amb la que treballem cada dia.

Si vols formar part del nostre equip de proveïdors, contacta amb nosaltres

Visita’ns

Ens trobem al municipi de Girona, a la comarca del Gironès. El nostre origen però, és a Sant Gregori, a tocar de Girona, una zona  tradicionalment agrícola i ramadera plena de camps de cereals i petits boscos d’alzines.

Us obrim les portes perquè conegueu de prop com elaborem de manera artesana els nostres productes més tradicionals.

Per concertar la visita, podeu contactar amb el nostre servei d’atenció al visitant (al telèfon +972.207.321) i localitzar les nostres instal·lacions en aquest enllaç.

Recent teets