Avinguda Montilivi, 5 Girona 17003   972207321

CONTACTE

Podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos directament a cannelonia@cannelonia.com o bé utilitzant aquest formulari.

CANNELONIA Avinguda Montilivi, 5
17003, Girona Girona-España
Tel. +34 972 207 321
cannelonia@cannelonia.com

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Accepto la politica de privacitat

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

 
En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que, en el cas que vostè com a usuari del lloc web i/o com a client de la nostre decidís voluntàriament facilitar a CANNELONIA GRUP S.L. dades de caràcter personal amb la finalitat de complir amb la relació comercial o rebre més informació sobre els productes, així com per resoldre els dubtes o consultes que ens formuli en cada moment, Cannelonia podrà incorporar aquestes dades als seus fitxers comercials amb la finalitat de poder fer efectiva la seva sol·licitud i informar de forma periòdica dels nostres productes i serveis. En aquest sentit, Cannelonia entén que, ja que és vostè qui ens facilitaria les seves dades personals per a les finalitats exposades, ens autoritza expressament a que es realitzi el tipus de tractament de la seva informació i en cap cas es cedirà a tercers. Al facilitar les seves dades personals i acceptar aquestes condicions legals està vosté atorgant el seu consentiment que Cannelonia li enviï periòdicament informació sobre els nostres productes i serveis.

 

Finalment, Cannelonia l'informa que vostè podrà exercir en tot moment els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que preveu la Llei Orgànica de Protecció de Dades i la normativa que la desenvolupa, dirigint-se per escrit a l'adreça de l'avinguda Montilivi, 42 de Girona (Girona) adjuntant copia del seu D.N.I. o document identificatiu equivalent o bé, si disposa de D.N.I. Electrònic, a l'adreça de correu electrònic cannelonia@cannelonia.com mitjançant comunicació signada amb aquell no essent en aquest cas necessari adjuntar copia de la documentació identificativa.

 

CANNELONIA GRUP SL
Avinguda montilivi, 42
17003, Girona
Girona- España

 

Tel. 972 207 321
cannelonia@cannelonia.com

COM ARRIBAR

Des de Barcelona, agafar l’A-7 direcció Girona. Sortida 7 direcció Sant Feliu de Guíxols / Palamós per la carretera GI-65. A 2000m pendre la sortida direcció Girona centre ciutat. A 100 metres pendre la segona sortida direcció Avinguda Lluis Pericot durant 3000m. Girar a l’esquerra a l’Avinguda Montilivi durant 20m.